Gündem

Sinema TIR’ı, afetzede çocuklarla bir araya geldi

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE Belediyesi tarafından özel olarak tasarlanan Sinema TIR’ı, afetzede çocuklarla bir araya geldi. Adnan Menderes Mahallesi’nde kurulan çadır kentlerde barınan çocuklar, başrollerini Münir Özk

Sinema TIR’ı, afetzede çocuklarla bir araya geldi
22-03-2023 14:43

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE Belediyesi tarafından özel olarak tasarlanan Sinema TIR’ı, afetzede çocuklarla bir araya geldi. Adnan Menderes Mahallesi’nde kurulan çadır kentlerde barınan çocuklar, başrollerini Münir Özkul ve Adile Naşit’in turşucu rolünde oynadığı “Neşeli günler” filmini keyifle izledi. 
Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki ayrı depremlerin etkilerdiği iller arasında yer alan Osmaniye’de afetzedelere yönelik çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bu kapsamda, Osmaniye Belediyesi tarafından özel olarak hazırlanan Sinema TIR’ında depremzede çocuklar için sinema gösterimi yapıldı. Dev ekranda gösterime giren ‘Neşeli Günler’ adlı nostaljik filmi aileleri birlikte keyifle izleyen çocuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Öte yandan Osmaniye Belediyesi Sinema TIR'ı kentin belirli noktalarına kurulan çadır kentlerde çocuklarla bir araya gelmeye devam edeceği kaydedildi. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER