Gündem

Sivrihisar Belediyesi ile Tüm-Bel-Sen arasında sözleşme imzalandı

Sivrihisar belediyesi ile tüm-bel-sen sendikası arasında imzalanan sosyal denge tazminatı sözleşmesiyle birlikte belediyede çalışan memur ve sözleşmeli personel için iyileştirme sağlandı.

Sivrihisar Belediyesi ile Tüm-Bel-Sen arasında sözleşme imzalandı
28-06-2024 15:14

Sivrihisar Belediyesi ile Tüm-Bel-Sen Sendikası arasında imzalanan Sosyal Denge Tazminatı sözleşmesiyle birlikte belediyede çalışan memur ve sözleşmeli personel için iyileştirme sağlandı.


Sözleşmenin imzalanmasının ardından sendika yönetim kurulu üyeleri ve belediye personeli, Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci’ye teşekkür etti. Konuyla ilgili konuşan Başkan Dökmeci, "Sözleşmemiz tüm memur çalışanlarımızı kapsıyor. Bu sözleşme ile çalışanlarımızın sosyal ve ekonomik haklarında önemli iyileştirmeler sağladık. Çalışma şartlarımızı daha da geliştirmek ve sizlerin haklarını korumak adına atılan bu adım, belediyemizin hizmet kalitesini de artıracaktır. Emeğinizin karşılığını almanız, sizlerin motivasyonunu artırarak halka daha iyi hizmet sunmanızı sağlayacaktır. Hep birlikte çalışarak, Sivrihisar’ı daha güzel ve yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de sosyal denge tazminatını en üst sınır olan yüzde 120’den ödeyeceğiz" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER