Eğitim

Sosyal Bilimler MYO öğrencilerine ihracatta sınırları aş eğitimi verildi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölümü ile Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) iş birliğiyle öğrencilerin bilgi birikimlerini arttırmak, geliştirmek ve mezuniyet sonrasına hazırlamak amacıyla “İhracatta Sınırları Aş” eğitimi verildi.

Sosyal Bilimler MYO öğrencilerine ihracatta sınırları aş eğitimi verildi
06-06-2024 14:46
06-06-2024 15:06
GAZİANTEP

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB), Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), İnova Akademi iş birliğiyle içeriğinin hazırlandığı eğitim kapsamında; Dış Ticarette Teslim Şekilleri, Dış Ticarette Ödeme Şekilleri, Dış Ticaret Finansmanı, İngilizce Yazışma Teknikleri, E-Ticaret ve Yeşil Dönüşüm başlıklarında iki gün yüz yüze, iki gün online platform üzerinden olmak üzere toplam dört günlük eğitim verildi. Eğitimlerin sonunda öğrencilere katılım belgesi verildi.

Ayrıca, TİM WİNGS çatısı altında yeni açılımlar sağlamak için kadın girişimciler öncelikli olmak üzere ihracatçı, potansiyel ihracatçı ve girişimcilere yönelik bu eğitimlerde girişimci kadınlar ile öğrencilerin bir araya gelme fırsatı oluştu.

Eğitimin planlanması, organizasyonu ve yürütülmesinde GAÜN Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanları; Öğr. Gör. Hasan Saçıkara, Öğr. Gör. Dr. Ayça Pekmez Bahçeci, Öğr. Gör. Ahmet Köprübaşı, Dr. Öğr. Üyesi Erhan Durur ve GAİB Eğitim ve Ekonomik Araştırmalar Şubesi Şube Müdürü Ramazan Torun tarafından katkı ve destek sağlandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER