Gündem

Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, ailesiyle birlikte enkaz altında kaldı

Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, medyana gelen depremde ailesiyle birlikte göçük altında kaldı. Kötü haberi, Taha Duymaz’ın ablası Semiha Duymaz sosyal medya sayfasından duyurdu.

Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, ailesiyle birlikte enkaz altında kaldı
06-02-2023 23:29

Kahramanmaraş Pazarcık'ta saat 4.17'de 7.7 büyüklüğünde Deprem meydana geldi.

Yaklaşık 30 saniye süren Deprem; Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Adıyaman, Gaziantep, Malatya ve Hatay'da da hissedildi. Yayınladığı Yemek videolarıyla tanınan ve Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın da ailesiyle göçük altında kaldığı ileri sürüldü.

Semiha Duymaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kardeşi Taha Duymaz, ve ailesinin göçük altında kaldığını söyleyerek yardım istedi.

AKRABAMIZIN EVİNDE KALACAKLARDI

Kardeşlerinin dün bir akrabasının evinde kaldığını belirten Semiha Duymaz, "Kardeşim Melek, Taha, Umut, halam ve eniştem enkaz altında. Hatay Antakya, Betonsan Bedii Sabuncu Okulu karşısı" ifadelerini kullandı. 

"SABAHTAN BERİ HİÇBİRİNE ULAŞAMIYORUZ"

Duymaz gözyaşları içinde çektiği bir videoyu İnstagram sayfasında yayınlayarak açık adres verdi. Genç kadın, şunları söyledi: "Arkadaşlar ben Taha Duymaz'ın ablasıyım. Sabahtan beri hiçbirine ulaşamıyoruz. Melek, Taha, Umut, halam, eniştem... Onların evlerinde kalmışlardı dün gece. Paylaşımlardan da görmüşsünüzdür. Şu an orada hiç kimse yok. Göçük altında kalmışlar. Betonsan, Ak Evler, Bedi Sabuncu İlköğretim Okulu'nun hemen karşısı... Lütfen yardım edin. Tam adres bilmiyorum, bilmediği için de tarif edemiyorum. Ne olur yardım edin"

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER