Gündem

Spor Şehri Gaziantep’e Akademik destek onlardan.

Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Özdal, Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Fikret Alıncak Anadolu İnternet Gazetecileri Federasyonu (AİGF) Genel Başkanı ve Gaziantep Basın Cemiyeti (GBC) Başkanı Arif Kurt’u ziyaret etti.

Spor Şehri Gaziantep’e Akademik destek onlardan.
16-09-2023 16:43
16-09-2023 17:37

Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Özdal, Gaziantep Üniversitesi olarak spor bilimlerinde 754 aday başvurusuyla 120 öğrenci almak üzere bir yetenek yarışması yaptıklarını belirterek,  “Birçok üniversitenin boş kontenjanı varken, bizler Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi olarak 120 kişilik açtığımız kontenjanı 120 kişi olarak kapattık. Bunu başarı olarak görmekteyiz. Talepler ve başvuruların sayısının yüksek olması bizi mutlu ediyor”dedi.

Prof.Dr.  Mustafa Özdal,  açıklamalarına şu şekilde devam etti; “Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, olarak yaklaşık 2 aydır Dekanlığı devir aldığımız, şehrimize spor bilimleri manasında akademik ve bilimsel bir başarıyla şehrimizin ve üniversitemizin spor ve bilimin bütünlüğü yansıtıp daha ileriye taşımaktır istiyoruz. Bu şehrin bürün konularında özellikle de uyuştucu ve madde bağımlılığı ile mücadelede bizde elimizden geleni yapmaya hazırız.Gaziantep’in spor şehri olması için yürütülen ve yürütülecek olan bütün çalışmalarda GAÜN Spor Bilimleri Fakültesi olarak biz varız.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER