Teknoloji

TEKNOFEST’te Canik rüzgarı

Teknofest teknoloji yarışmalarında başarılarına yenilerini ekleyen canik özdemir bayraktar keşif kampüsü eğitmenleri, 3 ayrı yarışma kategorisinde final etabı için mücadele edecek. Canik belediye başkanı ibrahim sandıkçı, bilim ve teknolojide öncü bir konumda olduklarını ifade ederek, canik özdemir bayraktar keşif kampüsü eğitmenlerini başarılarından dolayı tebrik etti.

TEKNOFEST’te Canik rüzgarı
26-06-2024 14:01

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü eğitmenleri TEKNOFEST yarışmalarında yarı finale yükseldi.


TEKNOFEST Teknoloji yarışmalarında başarılarına yenilerini ekleyen Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü eğitmenleri, 3 ayrı yarışma kategorisinde final etabı için mücadele edecek. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, bilim ve teknolojide öncü bir konumda olduklarını ifade ederek, Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü eğitmenlerini başarılarından dolayı tebrik etti. Hedef birincilik


Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü eğitmenleri eğitim ve psikoloji alanlarında teknoloji kullanımı üzerine hazırladıkları projelerle büyük beğeni topladı. Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü eğitmeni Dr. Özge Turna, “Yıldızlara Dokun: Görme Engelli Bireyler için Takım Yıldızlarının Keşfi” projesiyle Eğitim Teknolojileri Kategorisi ve “Ecopress" isimli projesiyle İnsanlık Yararına Teknoloji kategorisinde, Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü eğitmeni Özge Ünal ise “Hipokorti" isimli projesiyle, Psikolojide Teknolojik Uygulamalar kategorisinde yarı finale kaldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER