Ekonomi

Televole, yeni koleksiyonları ile göz kamaştırıyor

Moda dünyasında adından söz ettiren televole tekstil, yaz mevsimi için sunduğu yeni koleksiyon ürünleriyle göz kamaştırmaya devam ediyor.

Televole, yeni koleksiyonları ile göz kamaştırıyor
21-06-2024 10:42

Moda dünyasında adından söz ettiren Televole Tekstil, yaz mevsimi için sunduğu yeni koleksiyon ürünleriyle göz kamaştırmaya devam ediyor.


Yeni koleksiyon, modern şıklığı ve kullanışlılık ile buluşturan Televole Tekstil, özgün tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Kadınlar için her yaş ve tarza hitap eden geniş ürün yelpazesi ile Televole Tekstil, trendleri yakalamak isteyenlerin ilk tercihi olmayı hedefliyor.


Firma sahibi Ufuk Doyuran, yeni koleksiyonları hakkında İhlas Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, "Müşterilerimize en iyisini sunmak için çalışıyoruz. Yeni sezon ürünlerimizde kalite, konfor ve şıklığı bir araya getirdik. Her detayı özenle düşünerek tasarladığımız ürünlerimiz, hem günlük kullanıma hem de özel günlerde tercih edilmek üzere hazırlandı” ifadelerini kullandı.


Doyuran, “Televole Tekstil’in yeni koleksiyonu, çeşitli renk seçenekleri ve özgün desenleriyle göz dolduruyor. İşlevselliği ön planda tutan tasarımlarıyla kullanıcılarına konfor sunarken, şıklığıyla da beğeni topluyor” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER