Asayiş

TEM Otoyolu’nda kamyonetten kopan lastiğin ilginç yolculuğu kamerada

Silivri'de tem otoyolu üzerinde kamyonetten kopan lastik, kilometrelerce yolculuk yaptı. şans eseri herhangi bir kazaya neden olmayan lastiğin tehlikeli yolculuğu, bir sürücü tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

TEM Otoyolu’nda kamyonetten kopan lastiğin ilginç yolculuğu kamerada
27-06-2024 12:19

Silivri’de TEM Otoyolu’nda bir kamyonetten kopan lastik, kilometrelerce yolculuk yaptı. Herhangi bir kazaya neden olmayan lastiğin tehlikeli yolculuğu, bir sürücü tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.


Olay, sabah saat 08.00 sıralarında TEM Otoyolu Edirne istikameti Silivri mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otoyol üzerinde ilerleyen bir kamyonetin lastiği bijonlarının gevşemesi sonucu yerinden çıktı. Yerinden çıkan lastik, otoyol üzerinde kontrolsüz şekilde savrularak ilerlemeye başladı. Durumu fark etmeyen sürücü ise uzaklaştı. Lastiği fark eden başka bir sürücü, yolun eğimli olması nedeniyle sağa sola çarparak ilerleyen lastiğin diğer araçlara ve trafik akışına zarar vermemesi için çaba sarf etti. Duyarlı sürücü bir yandan dörtlü ikaz ışıklarını yakarak diğer sürücüleri uyarırken, bir yandan da kontrolsüz şekilde ilerleyen lastiği güvenli bir bölgeye çekebilmek için durana kadar kilometrelerce takip etti. Olay anı ise, sürücü tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER