Eğitim

‘Tişört Tasarım Yarışması’nda Emirdağ Mithat Paşa Ortaokulu birinci oldu

€?tişört tasarım yarışması’nda emirdağ mithat paşa ortaokulu birinci oldu. Emirdağ’ın meşhur türküsü ‘zalım poyraz’ türküsüyle yarışmaya katılan emirdağ mithat paşa ortaokulu öğrencisi berra candan.

‘Tişört Tasarım Yarışması’nda Emirdağ Mithat Paşa Ortaokulu birinci oldu
29-05-2024 10:52

‘Dilimizin Zenginlikleri’ kapsamında düzenlenen ‘Tişört Tasarım Yarışması’nda Emirdağ Mithat Paşa Ortaokulu birinci oldu.


Millî Eğitim Bakanlığı’nın Dilimizin Zenginlikleri’ kapsamında düzenlenen ‘Tişört Tasarım Yarışması’na Emirdağ’da tüm okullar katıldı. Her okul; Tişört Tasarım Yarışması’nda, Emirdağ’ın meşhur türküsü olan ‘Zalım Poyraz’ türküsünü tişört tasarımına işleyerek uyguladı ve Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderdi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bir jüri heyeti oluşturarak okullardan gelen ‘Zalım Poyraz’ türküsü tişört tasarımlarını inceledi. Bu değerlendirme kapsamında: Dilimizin Zenginlikleri’ kapsamında düzenlenen ‘Tişört Tasarım Yarışması’nda, Emirdağ Mithat Paşa Ortaokulu birinci oldu. Birinci olan Emirdağ Mithat Paşa Ortaokulu, Afyonkarahisar’da düzenlenecek olan Dilimizin Zenginlikleri’ ‘Tişört Tasarım Yarışması’na katılacaktır.


Emirdağ’ın meşhur türküsü ‘Zalım Poyraz’ türküsüyle yarışmaya katılan Emirdağ Mithat Paşa Ortaokulu öğrencisi Berra Candan ve danışman öğretmen Murat Keskin yarışmada üstün performans sergilediler ve Emirdağ’ın gururu oldular.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER