Sağlık

Trabzon’da Sağlık Turizmi Projesi değerlendirme toplantısı yapıldı

Trabzon sağlık turizmi projesi toplantısı, medical park karadeniz hastanesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi

Trabzon’da Sağlık Turizmi Projesi değerlendirme toplantısı yapıldı
09-06-2024 14:38

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından yürütülen ve Ticaret Bakanlığı’nın Hizmet Sektörü Rekabet Gücünün Artırılması (HİSER) projeleri çerçevesinde desteklediği Trabzon Sağlık Turizmi Projesi toplantısı, Medical Park Karadeniz Hastanesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.


Medical Park Karadeniz Hastanesinin ev sahipliğinde yapılan toplantıya Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, TTSO Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, TTSO Meclis Kâtip Üyesi ve Sağlık Turizmi Proje Yetkilisi Mehmet Üçüncüoğlu, Trabzon’da sağlık turizmi yetki belgesiyle faaliyet gösteren hastane, sağlık kuruluşu ve turizm acentesi yetkilileri katıldı. “Trabzon, sağlık turizmi sektöründe önde gelen büyük şehirlerimizdendir”


Toplantıyla ilgili açıklamalarda bulunan Medical Park Karadeniz Hastanesi Genel Müdürü Tuğba Altın, “MLP Care hastaneler grubu olarak 30 yılı aşkın tecrübemizi, 2014 yılından beri faaliyet gösteren Karadeniz Hastanemizde uzun yıllardır bölgemize hizmet veren hekim ve sağlık çalışanları ile birleştirdik. Öyle ki, 25-30 yıldır kurumumuza hizmet eden hekim ve hemşirelerimiz dahi mevcut. 52 hekim, 400’den fazla çalışan ile 7685 metrekare kapalı alanda hizmet vermeye devam ediyoruz. Trabzon, sağlık turizmi sektöründe de önde gelen büyükşehirlerimizdendir. Bu sektörün daha başarılı kılacak donanıma ve altyapıya sahibiz. Bu yüzden bu toplantıları çok önemli buluyor, tüm paydaşlarımızla birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER