العربية

Trafikte başlayan tartışma cinayetle bitti!

Konya’nın Meram ilçesinde bir sürücünün trafiği tehlikeye atarak ilerlemesi üzerine arkadaki araç sürücüsü ile aralarında tartışma çıktı. Trafikte devam eden tartışmada taraflardan biri diğerini bıçakladı.

Trafikte başlayan tartışma cinayetle bitti!
22-10-2024 18:42

Konya’nın Meram ilçesinde bir sürücünün trafiği tehlikeye atarak ilerlemesi üzerine arkadaki araç sürücüsü  ile aralarında tartışma çıktı. Trafikte devam eden tartışma kapalı pazar yerine kadar devam etti. Pazar yerinde iki aracın durması üzerine arkadaki aracın sürücüsü B.B. (23) diğer araca yöneldi. Diğer araçtaki sürücü Muhammet Oğuzhan Yaşar (18), araçtan ineceği esnada B.B., Yaşar’ı 6 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Yaşar, aracına binerek olay yerinden uzaklaşmak isterken yaklaşık 500 metre ileride bilincini kaybederek park halindeki iki araca çarptı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerince hastaneye sevk edilen Yaşar, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

HAYVAN TAŞIMA ARACIYLA KAÇMAK İSTEDİ, SAKLANMAK İÇİN 12 SAATTE 5 ARAÇLA 5 EV DEĞİŞTİRDİ

Cinayeti işleyen şüpheli B.B. telefonla yakınlarından yardım istedi. 2 kişi lüks bir araç ile gelerek B.B.’yi olay yerinden kaçırdı. Kısa sürede 4 farklı araç ile 4 yer değiştiren şüpheli şahıs, bağ evine saklandı. Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalanacağını anlayan şüpheli,  bağ evine getirdikleri hayvan taşıma kamyonunun kasasına saklanan B.B. Kaşınhanı Mahallesinde bulunan 5. adrese götürüldü. 12 saat içerisinde 5 farklı araç ile 5 yer değiştiren şüpheliyi Cinayet Büro Amirliği dedektifleri yaptıkları titiz çalışma sonrasında yakalayarak gözaltına aldı.

9 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Araştırmayı derinleştiren ekipler şüphelinin kaçmasına ve saklanmasına yardım eden 8 kişiyi daha tespit ederek gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan 9 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Kaynak: HABER7.COM

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER