Gündem

Türk diplomat ve iş insanı Ferhat Süleyman Çınar: ’’Ülkemiz ve dünya adına çok çalışıyoruz"

Bm’de türk diplomat, iş insanı çınar, ''ülkemiz ve dünya adına çok çalışıyoruz”

Türk diplomat ve iş insanı Ferhat Süleyman Çınar: ’’Ülkemiz ve dünya adına çok çalışıyoruz"
11-05-2024 11:00

Birleşmiş Milletler ve NATO’da önemli görevler üstlenen iş insanı Ferhat Süleyman Çınar, Türkiye ve Dünya adına çok çalıştıklarını, BM ve NATO’da birçok önemli işlere imza attıklarını ifade etti.


Türkiye ve Birleşmiş Milletler arasındaki ilişkide önemli bir konuma sahip Ferhat Süleyman Çınar, 2022’den beri BM ve NATO’da birçok önemli işlere imza attı. Çınar, Birleşmiş Milletler ve NATO katkılarıyla gelişmekte olan ülkelerin kalkınmasına destek olmak amacıyla kurulan, Diplomatik Misyon Barış ve Refah Lobisi’nde büyük projeler yönetiyor. “Bizler Türkiye ile Dünya arasında köprü görevi görüyoruz”


Türkiye ile Dünya arasında köprü görevi gördüklerini söyleyen King Royal Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Birleşmiş Milletler Diplomatı Ferhat Süleyman Çınar ’’Ülkemiz ve Dünya adına çok çalışıyoruz. Ekonomik, sosyal, kültürel ve insani nitelikteki uluslararası sorunları çözme düsturuyla, ırk, cinsiyet, dil veya din ayrımı gözetmeksizin herkesin insan haklarına ve temel özgürlüklerine saygının geliştirilip güçlendirilmesinde uluslararası işbirlikleri ile gelişmekte olan ülkelerin desteklenmesi ilkeler ile yola çıktık. Türk İş İnsanlarının Dünya’da temsili için güçlü lobilerde aktif rol alıyoruz. Birleşmiş Milletler misyonun gerçekleşmesi ve Türkiye’nin misyon içerisindeki rolünün daha aktif olması için buradayız’’ diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER