العربية

TUSAŞ'ta terör saldırısı: Bakan Tunç'tan açıklama! Soruşturma başlatıldı

Son dakika haberi: TUSAŞ'ta gerçekleştirilen terör saldırısında ilişkin Adalet Bakanı Tunç ve Savunma ve Teknoloji Bakanı Kacır'dan açıklama geldi. Bakan Tunç açıklamasında saldırıya ilişkin adli soruşturma başlatıldığını duyurdu.

TUSAŞ'ta terör saldırısı: Bakan Tunç'tan açıklama! Soruşturma başlatıldı
23-10-2024 17:12

SON DAKİKA HABERİ: Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ) Tesisi önünde patlama meydana geldi.

Terör saldırısında şehit ve yaralıların olduğu kaydedilirken; Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, saldırıya ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatıldığını duyurdu. 

Bakan Tunç'un açıklaması şu şekilde;

"Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii tesislerine düzenlenen terör saldırısını şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Hain terör saldırısıyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmış olup, 1 Başsavcıvekili ve 8 Cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii tesislerine düzenlenen terör saldırısını şiddetle kınıyor ve lanetliyorum.

Hain terör saldırısıyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmış olup, 1 Başsavcıvekili ve 8…

— Yılmaz TUNÇ (@yilmaztunc) October 23, 2024

Terör saldırısına ilişkin Savunma ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır açıklamalarda bulundu.