Yaşam

Ümraniye’de Kurban Bayramı sonrası temizlik

Kurban bayramı boyunca temizlik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren ümraniye belediyesi, bayram sonrasında da kurban satış ve kesim yerleri ile çöp konteynerlerini detaylı bir şekilde temizledi.

Ümraniye’de Kurban Bayramı sonrası temizlik
21-06-2024 10:30

Kurban Bayramı boyunca temizlik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Ümraniye Belediyesi, bayram sonrasında da kurban satış ve kesim yerleri ile çöp konteynerlerini detaylı bir şekilde temizledi.


Ümraniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı 60 kişiden oluşan ekip, Kurban Bayramı boyunca özverili çalışmasıyla kurban kesim ve satış yerlerinde bayram mesaisini sürdürdü. Bayram öncesi alanlarda hazırlıklarını tamamlayan ekipler, bayram boyunca da temizlik çalışmalarıyla vatandaşlara hijyenik bir ortam sundu. Kurban Bayramı’nın geride kalmasıyla kötü kokunun önüne geçilmesi adına kesim yerleri, mazgallar ve çöp konteynırları başta olmak üzere ekiplerin ilçede kapsamlı temizlik çalışması ise devam ediyor. Bayram sonrası istenmeyen görüntülerin önüne geçilmesi için alanları köpüklü su ve gül suyuyla yıkayan ekipler, vatandaşlara yeniden temiz bir ortam bırakıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER