Yaşam

Yaya geçidinden karşıya geçmeye korkan köpeği dakikalarca beklediler

Antalya’nın alanya ilçesinde karşıdan karşıya geçemeyen köpek iki vatandaşın eşlik etmesiyle karşıya geçmeye başardı. O anlar çevredeki bir cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yaya geçidinden karşıya geçmeye korkan köpeği dakikalarca beklediler
30-05-2024 10:12

Antalya’nın Alanya ilçesinde yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye cesaret edemeyen sokak köpeği, 2 vatandaşın uzun süre bekleyip eşlik etmesiyle geçebildi. Köpeği yalnız bırakmayıp dakikalarca başında bekleyen 2 vatandaş, sürücülerin de durumu fark edip durmalarının ardından köpekle birlikte yolun karşısına geçebildi. O anlar çevredeki bir kişinin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.


Kentin işlek caddelerinden olan Oba Sahil Yolu’nda içleri ısıtan bir olay yaşandı. Yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan bir köpek, yoldan araçların geçmesi sebebiyle korkarak yürümeye cesaret edemedi. O sırada yaya geçidini kullanan iki vatandaş, köpeğin yolun karşısına geçmesi için yardım etmeye çalıştı. İlk denemesinde karşıya geçmekte başarılı olamayan köpeği dakikalarca bekleyen biri kadın 2 kişiyi takip eden köpek, yolun karşısına geçmeyi başardı.


Yaşananlar çevredeki bir apartmanda yaşayan vatandaşın cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi. Görüntülerde, yolun işlek olmasından dolayı karşıya geçemeyen çekingen köpeğin vatandaşların yanında beklediği anlar yer aldı. Daha sonra karşıya geçmeye çalışan köpeğin bir sonraki denemesinde iki vatandaş ile birlikte karşıdan karşıya geçtiği görüldü. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler birçok kullanıcı tarafından takdir topladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER