Gündem

Yılmaz’dan çiftçilere büyük destek

Yılmaz’dan çiftçilere büyük destek

Yılmaz’dan çiftçilere büyük destek
25-06-2024 11:36

Çağkuyu Mahallesi sakinlerinden rahmetli Hacı Hüseyin Ünal’ın oğlu Hanifi Ünal, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın çabalarıyla uzun zamandır bekledikleri arazi yolunun açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Ünal, “Rahmetli babam bunun için çok uğraştı. Şimdi sağ olsun Umut Başkanımız, ekip gönderdi. Bugünden itibaren yolumuz açılacak. Babamızın vasiyeti yerine gelmiş olacak” dedi.


Başkan Umut Yılmaz, çiftçilerin ihtiyaçlarına duyarlılık göstererek, tarımsal üretimi destekleyecek ve bölgenin kalkınmasına katkı sağlayacak projelere öncelik vermeye devam ediyor.


Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, çiftçilerin üretimini artırmak, işlerini kolaylaştırmak ve çevre yerleşim yerleriyle bağlantılarını güçlendirmek amacıyla arazi yolu açma çalışmalarını kapsamlı bir şekilde sürdürüyor. Açılan tüm arazi yolları mucurlanarak, çiftçilere kolay ve güvenli ulaşım imkânı sağlanıyor.


Başkan Yılmaz, Şehitkamil’de işlenmeyen arazi bırakmama kararlılığıyla çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor ve tüm arazileri tarıma kazandırma hedefiyle adımlar atıyor.


Bölge halkından büyük takdir toplayan çalışmalara ilişkin açıklamada bulunan Başkan Yılmaz, çiftçilerin hayatını kolaylaştıracak ve üretimlerini artıracak çalışmaların artarak süreceğini bildirdi.


“Rahmetli babam bunun için çok uğraştı”


10 yıl önce başlatılan çalışmaların sonuçsuz kaldığına işaret eden Hanifi Ünal, “Uzaktaki dağın altında bizim 60 dönümlük bir arazimiz var. Yaklaşık 30 dönümü fıstık. Ancak, burada yolumuz yoktu ve biz, milletin bahçesinin içerisinden gidip gelirdik. Buna da köylülerin gönlü olmazdı. Traktörle gitmemize, yaya gitmemize gönülleri olmazdı. Rahmetli babamın zamanında, AKP döneminde, 10 yıl önce bir yol açılmaya başlandı. Ama faaliyete geçmedi. Rahmetli babam bunun için çok uğraştı. Önceki muhtarlara, belediye başkanlarına söylendiyse de yapılmadı. Biz bir türlü tarlamıza ulaşacağımız yolu faaliyete geçiremedik. Şimdi sağ olsun Umut Başkanımız, ekip gönderdi. Bugünden itibaren yolumuz açılacak. Babamızın vasiyeti yerine gelmiş olacak. Umut Başkanımıza, muhtarımıza, yolun yapımında çalışan arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER