Eğitim

Yunusemre’nin minikleri karne alıp kep attı

Yunusemre belediyesi çocuk kültür ve sanat merkezlerinde eğitim gören 165 öğrenci karne heyecanı yaşadı. Minikler ve ailelerinin karne heyecanına belediye başkan yardımcısı emine özge arslan da ortak oldu.

Yunusemre’nin minikleri karne alıp kep attı
14-06-2024 15:28

Yunusemre Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde eğitim gören 165 öğrenci karne heyecanı yaşadı. Minikler ve ailelerinin karne heyecanına Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan da ortak oldu.


Yunusemre Belediyesi bünyesinde hizmet veren Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde karne heyecanı yaşandı. Muradiye, Barbaros ve Güzelyurt Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde eğitim-öğrenim gören 165 minik öğrenci karne alıp kep attı. Miniklerin karne ve kep atma törenine Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan ve Kültür İşleri Müdürü Yasemen Sarar Şıktaş ile öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Miniklerin karnelerini verip heyecanlarına ortak olan Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan, Yunusemre Belediyesi olarak okul öncesi eğitimin öneminin farkında olduklarını belirtti. Arslan, “Okul öncesi eğitimin önemini biliyoruz. Miniklerimizin karne heyecanına ortak olmak ve onların gözündeki mutluluğa şahit olmak her şeye değer. Belediye olarak uygun fiyatlı kreş imkanlarını artırarak sürdürmeye büyük önem veriyoruz” dedi. Miniklerin aileleri ise Yunusemre Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Semih Balaban’a verilen hizmetten dolayı teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER