Asayiş

Yüzlerce kişiyi evinden eden yangın havadan görüntülendi

Denizli’de öğle saatlerinde başlayan ve şiddetli rüzgar nedeniyle kısa sürede etkisini attıran ve yüzlerce kişiyi evinden eden orman yangını havadan görüntülendi.

Yüzlerce kişiyi evinden eden yangın havadan görüntülendi
14-06-2024 22:05

Denizli’nin Babadağ ilçesinde yaklaşık 10 saattir devam eden ve yüzlerce kişiyi evinden eden orman yangını havadan görüntülendi.


Denizli’nin Babadağ ilçesi Yeniköy Mahallesi’nde yıldırım düşmesi sonucu çok noktada orman yangını çıktı. Orman yangının ihbarı sonucu çok sayıda orman ve itfaiye ekibi sevk edildi. Bölgede şiddetli rüzgar bulunması nedeniyle yangın kısa sürede etkisini arttırarak Kelleci ve Mollaahmet mahallelerini de etkilemeye başladı.


Yangın bölgesine Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ve Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin yanı sıra arama ve kurtarma ekipleri de sevk edildi. Havadan ve karadan müdahale edilen yangını kontrol altına almak için ekiplerin cansiparane mücadelesi sürüyor. Yerleşim yerlerini tehdit eden orman yangını nedeniyle yaklaşık bin kişinin yaşadığı Mollaahmet Mahallesi tedbir amaçlı tahliye edildi. Kontrol altına almak için çalışmaların sürdüğü yangın dron ile havadan görüntülendi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER